Prosimo, izberite jezikovno verzijo

 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Zakaj unipox?

Za industrijske ali dekorativne namene.

Unipox nudi celovite rešitve. Že predhodno smo omenili, da izbor izdelkov temelji na namembnosti prostora. Unipox tlaki so zelo odporni, monolitni, enostavni za vzdrževanje in primerni za talno gretje.

Najboljše obdelovalne lastnosti ob vgradnji.

Unipox izdelki so brez topil in preprosti za uporabo. Ob vgradnji skoraj nimajo vonja, lahko rečemo, da imajo naši samorazlivni tlaki odlične razlivne lastnosti. Zelo hitro dosežejo končno trdnost, posledično to pomeni, da so zelo hitro pohodni, kar se na gradbišču velikokrat izkaže kot odločilna prednost.

PU top skupina.

Poliuretanski samorazlivni tlaki so odličen izbor kadar se zahteva higijena, udobna hoja, premoščanje razpok, zvočna izolacija in odpornost. Naši poliuretanski samorazlivni tlaki so zelo priljubljeni zaradi barvne stabilnosti. So vsestransko uporabni ne samo v bolnišnicah, šolah, vrtcih temveč tudi v proizvodnjih in industrijskih prostorih.

Neomejene možnosti izbire barv.

Ponujamo izjemno širok izbor barv in barvnih lističev za številne možnosti oblikovanja. Vse je dobavljivo tudi v manjših količinah in posebnih barvah. Skupaj dobavljamo 160 RAL in več kot 200 NCS-barv. Nobena barva za nas ne predstavlja težave.